Vloer leggen in Doetinchem

U wilt een nieuwe vloer leggen of laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en garantie, bieden wij u deskundig advies. Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en verstaan hun vak als geen ander. Wij plaatsen uw vloer met precisie en gebruiken het beste gereedschap. Bovendien zorgen wij dat de werkzaamheden volgens voorgeschreven richtlijnen worden uitgevoerd. Na het vloer leggen in Doetinchem kunt u jarenlang van een mooi eindresultaat genieten!

Nieuwe vloer laten leggen?

Bent u net verhuisd? Of wilt u juist na jaren in dezelfde woning eens een uw oude vloer vervangen? Er zijn zoveel verschillende houtsoorten, kleuren, maten en legpatronen: wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunnen wij u uitstekend adviseren, zodat uw wensen en behoeften precies aansluiten op de perfecte vloer.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen? Omdat u bijvoorbeeld in een appartement woont waar een geluidsreductie geldt? Of wilt u meer weten over een type parket vloer? Wij zijn niet voor niets vloerspecialisten en helpen u graag bij al uw specifieke wensen als het gaat om het leggen van een vloer