Vloerrenovatie in Doetinchem

Wellicht heeft u al een houten of parket vloer in uw woning of kantoor, maar is deze niet meer mooi. Door de jaren heen en door intensief gebruik kunnen er slijtageplekken ontstaan en verliest de vloer glans. Soms ontstaan er ook deukjes of andere beschadigingen, door iets te laten vallen of door zware meubels te verplaatsen. Wij kunnen uw vloer weer mooi maken door middel van vloerrenovatie.

Reparatie en herstel

Als vloerspecialist in Doetinchem kunnen we niet alleen iedere vloer leggen, maar kunnen we deze ook renoveren. Reparatie doen we door middel van aanhelen, schuren en opnieuw afwerken. Of het nu gaat om een strokenvloer of een vloer met een speciaal patroon: wij kunnen uw vloer herstellen in zijn originele staat!

Vloerrenovatie in plaats van vloer vernieuwen

Is uw hele vloer niet meer mooi? We kunnen ook uw gehele vloer opknappen. Door de gehele vloer te schuren en opnieuw af te werken kunt u uw vloer bovendien een compleet andere uitstraling meegeven, in iedere kleur die u wenst.

Weten wat een renovatievloer gaat kosten? Of wilt u met een onderhoudsabonnement juist voorkomen dat uw mooie vloer renovatie nodig heeft? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak.