Vloer onderhoud Doetinchem

Hoe duurzaam hout ook is, een houten vloer heeft wel onderhoud nodig. U kunt zelf vloeronderhoud uitvoeren, u kunt advies hierover inwinnen bij onze vloerspecialist of u kunt het onderhoud vloeren geheel aan ons uitbesteden in Doetinchem.

Zelf vloer onderhoud uitvoeren

Voorkomen is beter dan genezen. Als u ervoor zorgt dat er zo min mogelijk vuil en vocht uw huis binnenkomt, dan heeft u ook minder kans op kleine beschadigingen. Dit kunt u doen door droogloopmatten te plaatsen, niet op schoenen over de vloer te lopen en regelmatig de vloer te vegen. Ook kunt u krassen van meubels voorkomen door viltjes onder stoelen en banken te plaatsen. Als er toch beschadigingen zijn ontstaan kunt u dit door middel van specialistische onderhoudsmiddelen zelf proberen te verhelpen, maar u kunt in Doetinchem ook onze specialisten hiervoor inschakelen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Slijtageplekken of beschadigingen kunnen wij voor u herstellen. Onze ervaren vakmannen komen uw vloer reinigen en in de was zetten. Daarnaast kunnen we de vloer schuren, polijsten en voorzien van een onderhoudsvriendelijke afwerklaag. Zo zijn slijtplekken en beschadigingen weer snel verleden tijd!